Edith & Julia

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Högsrumsvägen 1, 387 92 Borgholm, Sverige
Telefon: 0485-487 30
Hemsida: Edith & Julia
Till affären: 20 m
Till stranden: 2 km
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com

Restaurang ♦ Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

B&B, Café och Konst

Vi är ett bed and breakfast centralt beläget på vackra Öland. Dessutom har vi ett charmigt café där vi erbjuder frukost, lättare maträtter, och en mycket uppskattad våffelmeny!

För er som är intresserade av konst bjuder vi in till vårt konstgalleri där ni kan se alster från lokala förmågor.

Edith & Julia Bed and Breakfast ligger centralt beläget mitt på Öland, 12 kilometer söder om Borgholm, i byn Rälla. Edith & Julia är den perfekta utgångspunkten för er semester då det är nära till både Borgholm och Kalmar.

Nära bussförbindelser, både lokaltrafiken och Silverlinjen som tar dig direkt till Stockholm.

Vi har cykeluthyrning och du kan även hyra tvättmaskin och torktumlare hos oss.

Badplatser som Stora Rör och familjevänliga Ekerumsbadet, Ölands djurpark, museer, Ekerums golf och andra sevärdheter finns nära beläget.

Byggnaden är ursprungligen en gammal skola som nu är omgjord till bed and breakfast och café/konstgalleri. Frukost serveras i vårt mysiga café och kan även avnjutas ute i trädgården.

 

Boendet

Hos Edith & Julia finns två boendeformer att välja mellan. Huvudbyggnaden, som även inhyser caféet/konstgalleriet.

I huvudbyggnaden finns tre stycken dubbelrum av olika karaktär med WC i varje rum och tillgång till gemensamt kök.

I Gårdsrummet finns det ett litet kök med kokplattor och kylskåp. Det finns även dusch och toalett på rummet samt en mikrovågsugn.

I Gårdslängan erbjuder vi tre stycken 4-bäddsrum som passar utmärkt för familjer eller kompisgänget. I varje rum finns en våningssäng som kompletteras med ett sovloft för två personer. Varje rum har egen toalett och ett pentry med porslin och husgeråd samt en mikrovågsugn. Egen liten altan i direkt anslutning till rummet.

Vår stora trädgård inbjuder till trevliga utekvällar med grillning och lekar för stora och små. För de minsta finns gungor samt stor gräsmatta att springa på. Ta gärna med er fikat från caféet och sätt er i solen på vår uteplats.

I vår uppskattade frukostbuffén ingår: kaffe, te, juice, ägg, bröd, olika pålägg som ost, skinka, grönsaker samt frukt, fil & flingor. Den serveras i den gamla skolsalen från kl. 08.30 – 10.00.

TV finns på samtliga rum utom Extrarummet. Fri Wi Fi och parkering.

 

Välkomna!

 

 

Visa på Google karta