Gamla Bryggeriet B&B

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Köpingevägen 6, 38750 Köpingsvik, Sverige
Telefon: 073-068 0583
Till affären: 200 m
Till stranden: 200 m
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt via: booking.com

Restaurang ♦ Bar ♦ Dusch/Bad på rummet ♦

VÄLKOMNA

Gamla Bryggeriets B&B i centrala Köpingsvik på Öland är ett litet familjärt B&B med charmiga rum och en stor trädgård. Här bor du bekvämt med gångavstånd (200 m) till den härliga sandstranden, butiker, bageri, minigolf, restauranger, bensinmack och mycket, mycket mer. Vi har även en restaurang/pub som har öppet fredagar och lördagar året runt samt alla dagar juni – augusti, för B&B gäster finns möjlighet att förbeställa mat/dryck även de dagar det är stängt för allmänheten.

 

Boendet

3 dubbelrum och 3 familjerum samt ett sällskapsrum. Alla rum är renoverade 2006 med egen dusch/wc och tv.

I huvudbyggnaden finns 4 rum med gemensam dusch/wc och tillgång till TV-rum och en stor balkong med havsutsikt. Alla rum ligger på samma våningsplan och har nära till dusch/wc/tv-rum.

2012 tillfördes ytterligare ett hus och två stugor till Gamla Bryggeriet, i det nya huset finns 2 helt nyrenoverade dubbelrum deluxe med dusch/wc/TV och stugorna som är enklare hyrs ut till ett förmånligt pris eftersom de har gemensam dusch/wc i ett separat hus i trädgården.

I alla rum ingår frukost, sänglinne, handdukar och slutstädning.

Frukostbuffé serveras mellan 08.00 och 10.00, du väljer själv om du vill sitta inne i restaurangen eller ute i vår stora lummiga trädgård.

Alla rum och gemensamma utrymmen är rök och husdjursfria. Undantag är 1 stuga där husdjur är tillåtna.

 

Receptionen

Receptionen ligger inne i restaurangen och har även samma öppettider. Övriga tider ring på klockan vid entren i huvudbyggnaden.

Vi hälsar Er varmt välkomna och hoppas att Ni väljer att bo i ett av våra mysiga rum på nästa Ölandssemester.

 

Eva & Staffan Pile

 

Visa på Google karta