Neptuni Camping

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Småskogsvägen 2, 387 75 Byxelkrok, Sverige
Telefon: 0485-284 95
Läge: Norra Öland
Camping Öland SCR svensk camping

Tvättstuga Kokmöjligheter ♦

Campingen och aktiviteterna

Stora tomter med fri husvagnsplacering. På campingen finns fotbollsplan, volleybollplan, lekplats, minigolfbana, trampbilar och hoppkudde. Dusch, tvättmaskin och torktumlare med myntautomater. Latrintömning för husbilar med fasta tankar.

Kiosken tillhandahåller bl.a. enklare livsmedel och byte av kylklampar. Färska frallor varje morgon under högsäsongen. Telefon finns att låna i receptionen. Gasoltuber kan bytas eller köpas i Byxelkroks hamn.

Från campingen är det gångavstånd till Byxelkroks restauranger och sommarbutiker. Fiskeläget och badplatsen erbjuder tillfälle för promenader och avkoppling. Mataffär, post och tankningsmöjlighet finns i samhället. 9-håls golfbana inom 2 km.

 

Villavagnarna

I våra villavagnar är fullt utrustade med: allrum med TV, bäddsoffa, bord och stolar. Ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Samtliga bäddar är utrustade med täcken och kuddar.

Köksdel med utrustning för självhushåll. Elspis, kyl, frys och kaffekokare. Rinnande varmt/kallt vatten. Toalett och dusch. Altan med utemöbler. Rökförbud gäller i samtliga villavagnar.

 

Stugorna

Vi har fyra olika alternativ inom stugor, allt från fullt utrustade med Tv, pentry mm, till mer enkla stugor, varierande från 12 till 17 m2. Så alla kan hitta just den nivå man önskar för sin semester. Alla stugorna är givetvis rökfria.

 

Välkomna

 

Visa på Google karta