Spa Öland Skedemosse Gård

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Skedemosse Gård, 387 90 Köpingsvik, Sverige
Telefon: 070-626 4120
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt via: booking.com

SPA ♦ Pool ♦

Gården

Skedemosse Gård är en idealisk utgångspunkt för Dig som vill uppleva hela Öland. Här finner Du ett naturnära boende med personligt bemötande. I vår Spa-anläggning erbjuder vi sköna behandlingar året runt, både för dagbesökare och för våra boendegäster. På gården finns också en historisk utställning om det berömda Skedemosseguldet. Till utställningen finns en vandringsled till utgrävningsplatsen. I gårdens omgivningar finns också stora, natursköna strövområden. Förbi gården passerar också flera av öns trevliga cykelleder.

 

Sviten på Skedemosse Gård

Vill ni unna er något extra? Nygifta, jubileum, eller bara komma bort ett tag? Då kan vi varmt rekommendera vår svit. Sviten ligger i vår nybyggda spa-anläggning, lite avsides från gården. Inredningen är stilren och går i öländsk kalksten och ljusa färger. Till rummet finns egen dusch och toalett och du har tillgång till bubbelpool och bastu i vår relaxavdelning. I boendet ingår också en rejäl frukostbricka, badrockar och sänglinne. Hör av er om ni har några speciella önskemål.

 

Spa på Skedemosse Gård

På Skedemosse Gård finns en nybyggd Spa-anläggning. Här finns relax med bubbelpool och bastu, samt möjlighet att få olika Spa-behandlingar.

se under: GÖRA/Bad, SPA & Gym

 

Jaga på Skedemosse Gård

Skedemosse gård erbjuder jakt på viltrika och natursköna marker i det öländska landskapet. Vi arrangerar augustijakt på råbock med vak och pyrsch samt drevjakt på rådjur under höstsäsongen. Jakten bedrivs på gårdens välarronderade och sammanhängande 300 hektar som består av växlande skog och åkermark. Vi lägger stor vikt vid arrangemang och detaljer för helhetsupplevelsen.

 

Välkomna!

 

SPA: se under GÖRA/Bad, SPA & Gym

Visa på Google karta