Talluddens Stugby

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Runsbäcksvägen 2, 386 34 Färjestaden, Sverige
Telefon: 0485-311 22
Till affären: 200 m
Till stranden: 20 m
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Bar ♦ Pool ♦ Husdjur tillåtna ♦ Tvättstuga Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Stugbyn

Talludden har ett av Ölands bästa lägen. Här hyr du med havsutsikt nära stranden och ett glittrande Kalmarsund.

Här bor du centralt men lugnt och bekvämt, du hyr på ett av Ölands bästa lägen.

Varje kväll bjuder solnedgången på vackra pasteller med  Ölandsbrons glittrande ljus som förgrund.Välj mellan stugor med dusch, wc och kök eller enklare campingstuga i storlekar från 4 till 14 bäddar.

 

Poolområdet

Strandpoolen har två havsvattenpooler, 25×10 m med 130 cm vattendjup samt mindre barnpool om 40 cm djup i direkt anslutning med glasvägg som avskiljning. Renat temperat havsvatten, ph-regleras med kolsyra därav minimal kloranvändning varför vattnet håller en behaglig kvalité. I poolområdet finns även bastu, omklädningsrum, dusch, solstolar.

 

Serveringen

Strandpoolens Servering: Här serveras stenugnsbakad pizza, hamburgare, gyros, wraps, baguetter, fika, godis, dricka och alla varianter på glass, vi har även fullständiga rättigheter.  Serveringen erbjuder sittplatser med havs- och poolutsikt och kan även nyttjas för gäster som ej löser entré till badet.

 

Aktiviteterna

Volleyboll, nätet sätts upp i början av Juni vid stranden där det sedan är fritt att spela hela sommaren.

Trampbåtar, båtar som finns i storlekar 4-personer och 2-personer. Kan hyras under högsäsongen (juli-augusti) vid badväder.

Badet, stranden sträcker sig från Hamnen i norr till den kommunala badstranden i söder. Vattnet är klart, med hårt packad sandbotten. Sand och grässtrand. Gästtoaletter finns i servicehus nära stranden.

Fantasigolfen, 18 unika hål, och är en intressant kombination av minigolf, äventyrsgolf, putting-green. Banorna är av konstgräs och har både rugg och green Utmanar såväl stor som liten.

Äventyrsgolfen, har 16 unika hål med med spännande hinder som vart och ett sätter tur mot skicklighet. Ett flertal av banorna har 2 vägar.

 

Nära till

Bo på Talludden och du har nära till service, sevärdheter, shopping och nöje både runt ön och på fastlandet. För dig som vill vandra i säregen natur är det 10 min bilresa till Alvaret. Eller varför inte hyra cykel och prova den nybyggda cykelleden ner till Mörbylånga? Möjligheterna är obegränsade och det finns alltid att se och göra oavsett årstid och väderlek.

 

Visa på Google karta