Villa Sol

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Villa Sol, Slottsgatan 30, 387 32 Borgholm, Sverige
Telefon: 0485-562 552, 073-578 2747
Hemsida: Villa Sol
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com

Internet WIFI/Hotspot ♦ Husdjur tillåtna ♦ Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Villa Sol

Bo mitt i centrala Borgholm i personligt inredda rum med lite gammaldags karaktär. Vi är det lilla, romantiska, trivsamma pensionatet i Borgholm. De flesta rum har dusch och WC, kyl, micro och kaffebryggare. De övriga har dessa faciliteter alldeles intill. I stora huset finns möjlighet till självhushåll i det fullutrustade gästköket. 2 nyrenoverade badrum.

Som gäst har du tillgång till ett fullutrustat gästkök, ett sällskapsrum med TV, stor balkong, uteplats med grillmöjlighet. Här har du även tillgång till en av stans mest lummiga trädgårdar där det växer en mängd olika rosor, clematis och fruktträd. På vår balkong har du en fantastisk utsikt över stan.

 

Liv och rörelse, eller lugn och ro med familjen

Vi är belägna i de äldre, lugna villakvarteren där du finner ro för dig själv eller familjen. Trots detta är det nära till gågatan med sitt folkmyller, restauranger och affärer. Spännande Borgholm har mycket att erbjuda. Passa på att besöka kungens sommarresidens (Sollidens slott) och Borgholms slottsruin med sin spännande historia eller ta det lugnt med sol och bad tillsammans med familjen.

 

Bokning

Bokning kan ske direkt över nätet via de två olika valen i faktarutan ovan. Men sker helst och bäst direkt till Villa Sol, detta via mail: villasol@telia.com

eller via telefon direkt: 0485-562 552, 073-578 2747

 

Välkomna!

 

Visa på Google karta