Tipsa oss om ditt evenemang!

whatson carlas hymn for her Öland
19.30 - 22.00 28 juni , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Hymn for Her denna finurliga familjetrio kommer tillbaka till Carlas och spelar allt från Harpa til cigarrbox till kickdrum och piano och framför sina låter som är en mischmash av country,blues & punk. Som när de spelade på Glastonbury beskrevs Hillbillies with electronics opening Pandora's box.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/ht03b51twwmd10g/products

whatson trädgårdsdesign fontän Öland
09.00 - 16.00 4 juli - 6 juli , 2024
Spjutterum
Mellersta Öland
Lugnt & Grönt

Vill du komma igång med din trädgård men behöver inspiration och kunskap om hur du ska gå tillväga?
Kom med på vår 2-dagars sommarkurs i trädgårdsdesign i härliga Spjutterum.
Då inspireras du av allt ifrån stilar, färg och form, rumslighet, val av växter och får massor av tips och råd för plantering och underhåll. Under kursen jobbar du med din egen trädgårdsidé under handledning av kursledare Jessica Johansson, trädgårdsdesigner och inspiratör på Lugnt & Grönt. Vi avslutar med studiebesök i några av Ölands vackra trädgårdar.

Whatson-Jay-Smith-Carlas-Öland
19.30 - 22.00 5 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Americana- och countryinspirerade Jay Smith gör 2024 debut i Melodifestivalen med låten "Back To My Roots", skriven tillsammans med sin syster Maria Jane Smith & Victor Thell (från Smith & Thell), Jonathan Keys och Jonas Jurström. Inför 2024 har Jays musikstil utvecklats till en mix av core-country med inslag av pop, där berättandet står i centrum.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/cgyr6e2zhffmpat/products

whatson carlas stiko Öland
19.30 - 22.00 7 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Stiko är en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Texterna vill fånga det vackra i det enkla. En unik röst, historier och sånger om kärlek och kamratskap i ett vankelmodigt land. Nu kommer Stiko till Carlas igen, denna gång med senaste plattan Knasbollar och ufon i bagaget.
Biljettlänk https://secure.tickster.com/sv/jywfv2wdjnxvzgk/products

whatson carlas MMB Öland
19.30 - 22.00 12 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

MBB 2024 består av Calle Engström, sång, gitarr och munspel, Mats Grönqvist, sång och gitarr, Peo Fahlström, sång, piano & hammondorgel, Viktor Johansson, elbas och kontrabas samt Tommy Medner, trummor och i år firar de 50år. Ett av stoppen under årets turné är ett återbeök på Carlas för att sprida musikglädje.
Bandets repertoar har sedan starten utgjorts av en blandning av egenkomponerad musik med svenska texter och amerikanska originallåtar på engelska.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/vb2bvjnp312mck5/products

Whatson-Carlas-Jesper-Lindel-Ölandl
19.30 - 22.00 15 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Mycket har hänt för Jesper Lindell sedan släppet av "Twilights" i mars 2022. Albumet togs mycket väl emot i Sverige och internationellt, vilket gjorde att Jesper och hans band kunde turnera albumet i mer än ett år. Ryktet om Jesper Lindells låtar, röst och ruggigt starka framträdanden ihop med sitt suveräna band har vuxit längs vägen och idag är Jesper Lindell och hans band etablerade som ett av de mest talangfulla i landet.
Biljetter: https://secure.tickster.com/sv/zua2cxuxjcnek0z/products

whatson carlas magnus bergman Öland
19.30 - 22.00 16 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Magnus Bergman på turné 2024, Magnus Bergman har varit produktiv under åren. Det har hittills blivit 10 album och en rad singlar. Inte nog med det. I början av 2023 påbörjade han ett nytt projekt – ”Veckans låt”, där han släpper en ny låt varje vecka på sin Youtube kanal.
Biljettlänk:https://secure.tickster.com/sv/jv91nrz9l43cdzu/products

whatson carlas mia karlsson Öland
19.30 - 22.00 19 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Mia Karlsson & 10 FEET kommer till Carlas Café och spelar exklusiva förhandsglimtar av helt nya låtar från Mias kommande skiva! Musiken beskrivs som en stilblandning av dark country/indie/folk & singer/songwriter. Det kommer även bjudas på stämningsfulla tolkningar av låtar andra artister.
Bandet 10 FEET består av Pontus Frisk (klaviatur), Johan Karlsson (trummor), Anton Frengen (bas/gitarr); musikerna som även spelar på skivan.
Biljettlänk:https://secure.tickster.com/sv/3u7hpp98u8dexy8/products

whatson carlas dan Hylander Öland
19.30 - 22.00 21 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Dan Hylander behöver väl inte någon närmare beskrivning men han debuterade ju i Julkalendern 1962 och grundade rockgruppen Raj Montana Band under 1970-talet, som senare blev hans och Py Bäckmans kompband. Genom åren har han släppt många framgångsrika album.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/gptz9h0a2cf8ffb/products

whatson-carla-David-Urwitz Öland
19.30 - 22.00 23 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

I vissa kretsar är David Urwitz nästintill en institution, i andra är han fullkomligt okänd. Han har länge kallats Skandinaviens bäst bevarade hemlighet, och det ligger en del i det uttrycket. I Sverige har han samarbetat och turnerat med till exempel Peter LeMarc, Caroline af Ugglas och Eldkvarn. I sina låtar skildrar Urwitz ofta en längtan, han är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod men alltid med hoppet starkt lysande.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/lau4e2avn9a3am6/products

whatson carlas grand slam Öland
19.30 - 22.00 28 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Grand Slam bildades i början av 1980-talet av Thin Lizzy-legenden Phil Lynott. 2016 väcktes bandet till liv igen av Laurence Archer .
Så gillar du hårdrock som lutar över åt det melodiösa hållet, men som samtidigt känns både old school och lite bluesigt? Ja, då ska inte missa detta när Grand Slam besöker oss igen på Carlas. Denna gång med en ny platta med sig.
Biljettlänk:https://secure.tickster.com/sv/7aapfhzjx1jjz57/products

Whatson-Carlas-Blues-Benders-Öland
19.30 - 22.00 31 juli , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

the Blue Benders, som tilldelades utmärkelsen "Årets Nykomling" i Bluespoddens omröstning 2022, har inte bara imponerat som kollektiv, utan även individuellt. Blue Benders live är en hyllad upplevelse och ett unikt samspel med publiken. Det är kvällar som aldrig vill ta slut.
Biljettlänk:https://secure.tickster.com/sv/9jj86tgcfby9l4j/products

Whatson-Carlas-Py-Bäckman-&-Janne Öland
19.30 - 22.00 1 augusti , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

Py Bäckman & Janne Bark är två svenska ikoner som har berört svensk musikkultur i över 40 år Deras framträdande ihop är en blandning från deras 40 åriga karriärer med både nytt och gammalt När dessa två ikoner spelar tillsammans blir det Magi.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/yeleufujnm93jk2/products

whatson carlas Janne-Schaffer Öland
19.30 - 22.00 4 augusti , 2024
Carlas Cafe, Näsby
Södra Öland
Carlas Cafe

I konserten My Music Story får publiken följa med på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.
Janne Schaffer kommer till Öland med en skattkista av historier från sitt långa musikerliv samt mängder av musik. Med sig har han pianisten och sångaren Jonas Gideon.
Biljettlänk: https://secure.tickster.com/sv/ak9t13660tvlehb/products


  Välj kategori:

  KulturNaturMusikSportKropp och HälsaÖvrigt

  Titel(Kursnamn)

  Adress

  Telefon

  Arrangör

  Datum Start(åååå-mm-dd)

  Datum Slut(åååå-mm-dd)

  Kl. start

  Kl. slut

  Heldag
  Heldag

  Läge

  Webbplats

  E-post

  Presentationsbild

  Beskrivning

  Kontaktinfo (Publiceras inte)

  Ditt namn (obligatorisk)

  Telefon

  Din e-post (obligatorisk)