Fantasi och Äventyrsgolf Talludden

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Runsbäcksvägen 2, 386 34 Färjestaden
Telefon: 0485-311 22
E-post: info@talludden.nu
Hemsida: Fantasi och Äventyrsgolf Talludden
Läge: Mellersta Öland
FavoriteLoadingAdd to My Map
Visa på Google karta

Äventyrsgolf

Minigolfbanan har 16 unika hål och är byggda med många spännande hinder. Äventyrsgolfen var den 1:a av denna typ av minigolfbanor som byggdes på Öland. Här spelar du över Ölandsbron,  in i  grottan och över Öländska Eketorps borg m m. Minigolfen har 2 spelvägar för att passa båda barn och vuxen .Banorna renoveras årligen, i samband med detta byts ibland hinder så att det varje år blir något nytt. Äventyrsgolfen har traditionell banlängd men filtmattan har ersatts med konstgräs.

Minigolfen tar ca 45 min att spela.

 

Fantasigolf

Fantasigolfen har 18 unika hål och är en intressant kombination av minigolf, äventyrsgolf, putting-green. Minigolfen är av konstgräs och har både rugg och green. Man spelar tillsammans och förutom knepiga, varierande hinder riskerar spelaren även att bli utputtad av sina medtävlande och får då plikta ett slag. Exempel på banor är trappa gjord av Öländsk kalksten där kraften i slaget är avgörande.Varje bana har ett parvärde som visar rekommenderat antal slag samt en lätt och en svår väg, detta för att passa både stor som liten. Att på Ölands västsida uppleva solnedgången tillsammans i ett spel för att sedan avnjuta en Ölandsglass  kan vara en av sommarens höjdpunkter.

Minigolfen tar ca 1 timme att spela

 

Öppettider/Priser 2023

1-16/6        Kl 10-17
17/6-7/8     Kl 10-21
8/8- 21/8    Kl 10-19

Från 22/8 och in i september håller vi öppet dagtid och helger när vädret är med oss.

Obs! Grupper om c:a 10 personer är välkomna att ringa/maila för att boka upp speltid även utanför öppettiderna under Maj och början av Juni samt september.

Pris: 80:- vuxenklubba, 40:- barnklubba gäller valfri bana, vid spel av båda banorna lämnar vi 50% rabatt på andra spelomgången.

Under maj varierande öppettider i receptionen med möjlighet att spela även då. Följ oss på FB eller kontakta oss på info@talludden.nu

Välkomna!