Kalmar Fisk & Skaldjur

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Verkstadsgatan 4, 392 39 Kalmar
Telefon: 0480-47 77 35
Läge: Kalmar

Butiken

Kalmar fisk & skaldjur, den lilla butiken med det stora utbudet, som ligger inne på ICA MAXI i Giraffen Köpcentrum! Här finner ni allt vad ni kan önska inom Fisk och Skaldjur, och om det nu inte skulle finnas så kan man beställa, underbar Vongole till exempel.

Den kunniga personalen finns alltid till hands med tips och råd om allt från hur du tillagar fisken på bästa sätt, till vilka tillbehör som passar bäst till deras skaldjur. Det är något speciellt att handla över disk – man tar sig tid – mötet mellan kund och personal blir mer personligt och man byter tips och idéer över disken. Här filéar man givetvis fisken själva, efter de önskemål som kunderna har.

Och vad butikens personal inte vet om fisk och skaldjur, det är inte värt att veta….

 

Utbudet

Här finns ett stort utbud av varor, listan är lång, men här är några av rubrikerna från hemsidan och givetvis från fisk och skaldjursdisken.

Färsk fisk

Skaldjur

Rökta delikatesser

Frysta råvaror

Sill och Röror

Färdig mat

Alla med ett stort sortiment under sig, titta in på hemsidan och se.

Man kokar alla sina skaldjur själva, så man kan leverera de godaste skaldjuren efter eget recept, alternativt så samarbetar man med ett utvalt rökeri, så att kvalitén kan garanteras.

Röror, såser och sill gör man också själv, underbart gott, man kommer tillbaka för mer.

Fredagskassen 

På fredagar har man fredagskassen, en kasse med fisk, skaldjur, och såser eller röror, allt utifrån säsongens utbud och för 2 personer. Se hemsidan för veckans kasse.

 

Fiskskola 

Fiskaskola ordnas med jämna mellanrum, här får ni lära er att tillaga olika rätter och olika fiskarter, se info på hemsidan.

 

Laktosfritt?

Butiken erbjuder ett antal varor som är laktosfria, exempelvis Skagenröra, Räkröra, Romsås, Hummersoppa och det egna smörrebrödet, mer lär komma!

 

Catering och Fest

Kalmar Fisk & Skaldjur hjälper dig gärna med din fest! Ring så tar de fram ett förslag på en smakfull fest!

 

Slutligen

Kalmar Fisk & Skaldjur, är en gammaldags fiskaffär i ny tappning! Med ett stort kunnande, utbud och smaker!

Visa på Google karta