Conference

Öland – Aktiviteternas Ö, basen till en lyckad konferens.

 

På Öland finner ni äventyren, den goda maten och inspirationen. Oavsett årstid så erbjuder Öland alltid något unikt och speciellt. Här finns just den miljö som lägger grunden för en lyckad konferens, med innehåll ur det stora Öländska skafferiet.

Här kan företag och föreningar genomföra den perfekta konferensen, vad än behoven är.

Konferensanläggningar finns från stora med sittningar för 300 personer ner till eremitkonferensen för just bara en person. Ingenting är omöjligt på Öland.

Konferensanläggningar och logi finns från Vandrarhem till stora lyxiga Hotel, men genomgående för alla anläggningarna oavsett pris är den höga kvalitén och det unika erbjudandet omgivningen på Öland kan erbjuda.

Blanda konfererandet med lärande och inspiration av annat slag också.

På Öland kan ni flyga, besöka vingårdar med vinprovning, ta en guidad tur på det stora Alvaret med sin unika fauna och natur, eller varför inte en tur till Ottenbys fågelstation för att lära om våra flyttfåglar och kanske delta i ringmärkning också.

Jag kort sagt, vi kan ordna allt här på Öland.

angelo

Låt oss ordna er nästa konferens på Öland. Vi ordnar programmet från att ni anländer på Kalmar-Öland Airport, Centralstation eller i egna bilar. Vi tar hand om hela logistiken från resandet till genomförandet och avslutningen. Tillsammans med er så går vi igenom era behov och ser till att de möts till 100% och faktiskt mer än det.

kärleksnästet Böda Sand

PS,

När det gäller eremitkonferensen, som just är för en person, för att utveckla sina egna tankar, så är det ju så att på alla konferenser så händer det ju att man träffar någon annan, men var inte orolig för det, om det skulle hända så flyttar vi bara över er till Kärleksnästet på Böda Sand, med egen stuga i avskildhet, sandstrand precis utanför stugan och hängmatta.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just er, detta genom våra egna resurser och partners här på Öland.

 

Mail: konferens@visitoland.com