Ekerum Resort, Restaurang & Bar

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Gårdsvägen 22, 387 92 Borgholm
Telefon: 0485 - 800 00
E-post: info@ekerum.com
Hemsida: Ekerum Resort, Restaurang & Bar
Läge: Mellersta Öland
Ölandskrögarförening
FavoriteLoadingAdd to My Map

Internet WIFI/Hotspot ♦ -Sprit/vin/öl
Visa på Google karta

Modernt och Klassiskt med utsikt över Kalmarsund

Restaurang Öland

Med kvalitet i fokus skapar restaurangchef Eric Bom och köksmästare Magnus Burhjerta med deras team en mat och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

I den vackra restaurangen och loungen kan ni avnjuta en vällagad lunchbuffé och a lá carté tillsammans med ett riktigt bra kvalitetsvin. Det erbjuds även en öländsk avsmakningsmeny i tornrummet på Ekerum med 360° fantastisk utsikt över omgivningen.

Öppet varje dag. Lunchbuffé 11.30-14.00

Restaurangen utöver lunch: under November-april, är restaurangen öppen för middag fredag och lördag – bordsbokning, och övriga dagar stängd men öppen för större förbokade sällskap.

Middag från 18.00- (endast bordsbokning)

Bordsbokning 0485-80 040

Restaurang Öland är Krav-certifierade!

 

Lounge & Bar

Baren mitt i restaurangen utgör en naturlig anhalt när du kommer in efter din runda. Slå dig ner på en barstol, avnjut utsikten över Långe Jan och Långe Eriks 36 hål medan du sippar på något gott att dricka – utbudet är stort och varierat.

Något som rekommenderas är att du väljer att runda baren och slår dig ner i den bekväma soffan framför brasan. Genom spiraltrappan kommer du upp till loungen med öppen utsikt ner över restaurangen och ut genom de stora glaspartierna. Luta dig tillbaka i någon av de sköna fåtöljerna och låt dagens händelser få nytt liv.

 

Champagnebar

Ekerum Resort har tillsammans med champagnen Taittinger och importören Fondberg skapat regionens första champagnebar.

Den gamla klubblokalen – som byggts om till bar med sköna sittgrupper – passar perfekt för detta, med sin härliga punschveranda med utsikt över golfbanorna och Kalmarsund.

 

Varmt välkomna till oss!