Klintagården

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Klinta Bodars väg 10, 387 52 Köpingsvik, Sverige
Telefon: 0485-722 40
Hemsida: Klintagården
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Konferens möjligheter ♦ Handikappsanpassat Tvättstuga Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Om oss

 

Vi erbjuder dig en del av Öland där det kanske är som vackrast. I Köpingsvik, intill den långsträckta stranden och i skydd av den kalkstenstypiska landborgen finner du Klintagården. En kurs-, konferens- och lägergård med fyrstjärnig camping, stugby samt pensionat- och vandrarhemsrum. ”Klintagården är en plats att längta till”.

Klintagården ägs av Svenska Missionskyrkan i Östra Götalands distrikt.

 

Boendet

 

Klintagården har ett brett utbud av boende. Välj mellan stugor, vandrarhemsrum, pensionatsrum och fyrstjärnig camping. Totalt 255 bäddar och 140 campingtomter och 24 ställplatser.

Här hittar ni ett boende som passar er!

 

Maten

 

Vår kökschef Daniel Pong, med personal, hälsar dig välkommen till restaurangen. Han kombinerar god och vällagad husmanskost med spännande asiatiska rätter.

Stora restaurangen har plats för 170 gäster och den mindre 42 gäster.

Vi dukar efter era önskemål till bröllop, födelsedagar eller konferens. Daniel lämnar gärna förslag på lämplig meny.

 

En aktivare semester

 

På gården finns en gräsbollplan med fotbollsmål och beachvolleyplan på sand. Förutom den egna badplatsen finns cyklar och en motorbåt att hyra, promenadslinga i området och en lekpark för de mindre. Intill gården finns också en tennisbana.

Vi arrangerar ett stort antal konserter, föreläsningar och andra aktiviteter. Vår målsättning är att kunna erbjuda både yngre och äldre ett program som känns angeläget, roligt, utmanande och intressant. De allra flesta arrangemang hålls i Oasen som rymmer 600 personer. Detta är Öland största inomhuslokal och den är perfekt för konserter och större konferenser.

 

Konferensanläggning

 

Klintagården erbjuder ett prisvärt konferensalternativ i en havsnära Öländsk miljö. Här kan den mindre gruppen såväl som den större finna inspiration och kreativitet.

Våra tre mindre konferensrum är lämpliga för 10 – 12 personer medan Oasen rymmer 600 personer. Vi möblerar lokalerna efter era önskemål. Bredband Telia Homerun finns tillgängligt överallt på gården. Hos oss får ni vår fulla uppmärksamhet och service.

 

Visa på Google karta