Mellby Ör Inn

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Mellby 132, 380 65 Degerhamn, Sverige
Telefon: 0485-66 40 33
Läge: Södra Öland
Boka direkt via: booking.com

Internet WIFI/Hotspot ♦ Bar ♦ Konferens möjligheter ♦ Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Läget

Med ett fantastiskt läge i hjärtat av Världsarvet, på sydöstra Öland, ligger denna pastorala idyll från år 1860. En varsamt renoverad kringbyggd genuin Ölandsgård, nu ombyggd till hotell och semesterboende med vackra omgivningar. Perfekt för en romantisk helg med din partner eller en trevlig familje semester. Vacker utsikt över Östersjön och Alvaret.

 

Hotellet

Åtta smakfullt och individuellt inredda rum med generöst tilltagna kaklade badrum i samtliga rum. Fyra av rummen har tillgång till rymliga balkonger med en fantastisk utsikt över Östersjön, och Alvaret. Till ert förfogande finns dessutom tre fullt utrustade stora kök och allrum. Här kan man bara koppla av och umgås, eller laga mat i en lugn, trivsam öländsk miljö. Kring Ölandsgården ligger en vacker trädgård med kalkstensterrasser och grillplatser och – förstås, utsikt över havet och Världsarvet. En pub och konferens lokal finns också till gästernas förfogande.

 

Bekvämligheter

TV-DVD, trådlöst internet, fullt utrustade kök och allrum med diskmaskin, kyl-frys, spis, kaffebryggare etc. Balkonger med havsutsikt. Trädgård, fika och grillplatser

 

Konferens / Pub

Konferenserna kan bokas med självhushåll eller helpension, vänligen kontakta oss för mer information. Ring för information om vilka datum vi har öppet i puben. Vi bedriver ingen heltids öppen restaurang men enstaka kvällar kommer vi att erbjuda middag till våra gäster.

Ring för mer information.

 

Välkomna!

Agneta och Chris

 

Visa på Google karta