Ekerum Resort Öland

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Gårdsvägen 22, 387 92 Borgholm, Sweden
Telefon: 0485-800 00
E-post: info@ekerum.com
Hemsida: Ekerum Resort Öland
Läge: Mellersta Öland
FavoriteLoadingAdd to My Map
Visa på Google karta

Golfen och anläggningen

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige. Med hela 51 hål, fördelade på två 18-hålsbanor, en 9-hålsbana och en 6-håls kortbana, kan man erbjuda bra golf för alla – från nybörjarna till den absoluta världseliten. Kvaliteten på banorna är mycket hög, dels på grund av den öländska naturen, men också för att medlemsavgifterna går direkt till banskötsel, ingenting annat. Att banorna dessutom är trängselfria i stort sett året om är ytterligare en skäl att spela här.

Ekerum Resort Öland är förmodligen en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, med alla faciliteter och aktiviteter inom gångavstånd.

Här finns en stor fin restaurang med panoramautsikt över artonde hålet och Kalmar Sund. För konferenser och större tillställningar är det väl ordnade på Ekerum Resort Öland. Här finns ett stort utbud av konferensrum i olika storlekar – alla med komplett konferensutrustning – och den stora Ekerumssalen (biosittning ca 280 pers, middagssittning ca 200 pers) används också mycket för bröllop och högtider.

Erbjudande finns för enskilda golfare liksom för företag och grupper upp mot 250 personer. Här finns tre- el. tvådagars golfpaket såväl weekend som mitt i veckan, här finns golfkurser och här finns framförallt en avslappnande och mycket naturskön omgivning.

 

Övrigt:

Korthålsbana, övningsområde bortom drivingrange. Omklädningsrum m dusch & bastu. Restaurang, paviljong och pub. Golfshop. Hundar i koppel tillåtna.

Greenfee: kontakta receptionen för aktuellt pris, 0485-80 000 eller info@ekerum.com

Bokning: Via golf.se eller kontakta receptionen 0485-80 000

Alla priser är riktpriser och kan ändras under säsongen. Namn och hcp skall uppges för samtliga spelare i bollen. Officiellt hcp krävs. Max 110 hcp i bollen (gäller helger samt juli).

Golfbil: 18 hål: 395 kr, 36 hål 595 kr. Läkarintyg: 100 kr rabatt.

Bokning: 0485-80 000.

Range: Polletter köpes i receptionen, eller direkt vid rangen med Visa eller Mastercard.

 

Se också, ÄTA: Ekerum Resort, Restaurant & Bar och BO: Ekerum Resort Öland

 

Välkomna!