Stora Frögården, Restaurang

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Stora Frögården 4, 380 62 Mörbylånga
Telefon: 0485 - 363 33
E-post: post@storafrogarden.se
Hemsida: Stora Frögården, Restaurang
Läge: Södra Öland
Ölandskrögarförening
FavoriteLoadingAdd to My Map

-Sprit/vin/öl
Visa på Google karta

Mat och njutning för alla sinnen.

Restaurangen

Restaurangen är öppen året om. Under lågsäsong fredag-söndag, sommaren samtliga dagar.

Välkomna till Vandrarhemmet och Restaurangen vid sundet, med fantastisk sjötomt och egen badstrand. Restaurangen, med uteservering är öppen för alla och fokusera på närproducerade råvaror med en varierande meny. Vi har blivit kända för våra fantastiska pizzor, som är vår tolkning på ursprunget, napolitanska pizzor. Det innebär att vi kalljäser degen i mer än ett dygn, degen som är gjord på italiensk Tipo mjöl. Vi tänder upp vår vedeldade ugn och får upp den till 450 grader. Pizzan skall vara inne max 90 sekunder. På pizzan använder vi bara de bästa råvaror. Alltsammans gör vår pizza unik i Kalmar Län. Som komplement till pizzan har vi vår ”streetfood på tallrik” komponerad av Johan Marin, som är nordisk mästare i Foodtruck.

Efter maten kan du koppla av med lite kortspel, backgammon och kanske ta något gott att dricka från baren. Övrig tid på året ordnar vi middag efter förfrågan och arrangerar gärna konferenser.

Här på Stora Frögården, ställer vi höga krav på oss själva. Det gäller för oss att gestalta stämningen, produkten och dess hantering, rummet, mötet och styrsystemet.

Du, som är vår gäst, sätter vi naturligtvis i högsätet. Äta gott, dricka gott och ha en stunds avkoppling tillsammans, bara ni två, familjen eller arbetskamraterna. Här finns det plats för alla.

Vi vill göra Ert besök hos oss så innehållsrikt som möjligt. Så mina damer och herrar, var god och tag plats för en kväll med god mat och dryck.

 

Välkomna till en stunds avkoppling på Stora Frögården hälsar Anders!