Stora Frögården, Restaurang

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Stora Frögården 4, 380 62 Mörbylånga
Telefon: 0485 - 363 33
E-post: post@storafrogarden.se
Hemsida: Stora Frögården, Restaurang
Läge: Södra Öland
Ölandskrögarförening
FavoriteLoadingAdd to My Map

-Sprit/vin/öl
Visa på Google karta

Mat och njutning för alla sinnen.

Restaurangen

Restaurangen är öppen Maj-September och även andra tider för större sällskap.

Välkomna till Vandrarhemmet och Restaurangen vid havet, med fantastisk sjötomt och egen badstrand. Här kan du som bor på Stora Frögården få en god frukost, fika och äta middag. Bordet är dukat för klassiska smakupplevelser med Öländsk touche. Restaurangen, med uteservering är öppen för alla och fokusera på närproducerade råvaror med en varierande meny. Målet är att använda så mycket närodlade och närproducerade råvaror som möjligt i maten som vi serverar.

Efter maten kan du koppla av med lite kortspel, backgammon och kanske ta något gott att dricka från baren. Övrig tid på året ordnar vi middag efter förfrågan och arrangerar gärna fester, bröllop och konferenser.

Här på Stora Frögården, ställer vi höga krav på oss själva. Det gäller för oss att gestalta stämningen, produkten och dess hantering, rummet, mötet och styrsystemet.

Du, som är vår gäst, sätter vi naturligtvis i högsätet. Äta gott, dricka gott och ha en stunds avkoppling tillsammans, bara ni två, familjen eller arbetskamraterna. Här finns det plats för alla.

Vi är angelägna om att tillmötesgå era krav och öka mervärdet av Ert besök hos oss med hjälp av mat och måltider. Det är bara det omöjliga som kan ta lite längre tid.

Vi vill göra Ert besök hos oss så innehållsrikt som möjligt. Så mina damer och herrar, var god och tag plats för en kväll med god mat och dryck.

 

Välkomna till en stunds avkoppling på Stora Frögården hälsar Anne & Peter