Kronocamping Böda Sand

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Bödasandsallén 11C, 387 75 Byxelkrok, Sverige
Telefon: 0485-222 00
Fax: 0485-223 76
Till affären: 20 m
Till stranden: 20 m
Läge: Norra Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Bar ♦ Gym Pool ♦ Konferens möjligheter ♦ Tvättstuga Kokmöjligheter ♦

Destination Böda Sand

Kronocamping Böda Sand är med sina 1350 campingplatser och 125 stugor Sveriges största campinganläggning.

Vår anläggning är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand och är en komplett by med pool, spa, bastuvärld, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA butik, frisör, spelhall, kiosk, gatukök och pizzeria. På området ligger även Böda Sand GK – en 9 håls fullängdsbana.

Böda Sand har utvecklats från att vara en traditionell campingplats till en fullfjädrad semesteranläggning, en destination.

 

Från koja till slott

Tältplats, kärleksnäste, plats för stora husvagnen/husbilen, villavagn eller liten mysig stuga.

På Böda Sand har du som gäst möjlighet att välja det boende som passar just dig bäst. Äventyraren vill slå upp sitt eget tält, romantikern vill mysa i avskildhet borta i ett kärleksnäste, storfamiljen vill kanske bo som i en egen sommarstuga eller i egen husvagn eller husbil.

Vi tycker det är viktigt med alternativ och på Böda Sand tycker vi att vi lyckats bra med en mix av olika valmöjligheter på boende. Alla med samma närhet till service och det fantastiska läget som vi kan erbjuda här i Bödabukten

 

På Böda Sand går du aldrig sysslolös

Vare sig du är en aktiv gäst eller vill ha lugn och ro finns det något för dig att hitta på

Här är ett axplock av vad du kan göra under din semester hos oss. Cykeluthyrning, äventyrsgolf, frisbeegolf, trampbåtsuthyrning, vattensport, 9-håls golfbana (pay-and-play), spelhall, elbilar, internetcafé, skateboardramp, beachvolley, tennisbana, fotbollsskola, gå på spa, basta och mycket mer så klart.

Det finns inga argument för att inte träna under semestern på pga att det inte finns möjlighet. I alla fall inte på Böda Sands anläggning.

Så sola, lata sig och vara aktiv, går hand i hand här, bara att varva lite som man vill, det finns alltid något för alla och alla åldrar.

 

En egen by med butiker, restauranger och underhållning

Hos oss behöver du inte packa hela bilen och ge dig iväg för att handla, gå ut att äta eller shoppa. Allt du vill ha finns i våra butiker och restauranger på området.

På vår stora scen får ni underhållning fem dagar i veckan, eller så har vi vår After-beach med livemusik vid fint väder, vilket det är för det mesta på Böda. Dessutom bjuder våra restauranger på underhållning flera kvällar i veckan, till exempel liveband, trubadur eller quiz.

 

Konferera hos oss och hitta ny inspiration

Ta en morgonpromenad med teamet i soluppgången längs Bödabuktens vita sandstrand, njut av arombastu, spela golf eller testa att bara vara…

Ett bra boende är en viktig ingrediens i arbetet med att få en grupp att fungera tillsammans. Vi erbjuder därför allt från högklassiga hotellstugor med frukostbuffé till teambyggande boende i självhushållsstugor där gruppen själv får laga frukost.

 

Välkomna!

Visa på Google karta