Blå Porten B&B

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Alby 123, 380 62 Mörbylånga, Sverige
Telefon: 0485-450 51
Fax: 0485-450 51
Läge: Södra Öland
Boka direkt via: booking.com
Ölandskrögarförening

Restaurang ♦

Rummen

Galleri Blå Portens Bed & Breakfast har nu fem nyrenoverade dubbelrum. I anslutning till rummen finns två separata badrum med dusch, ett sällskapsrum med tv samt balkong med vy mot innergården.

 

Café & Restaurang

Från matsalen har man panoramautsikt över odlingslandskapen vars horisontlinje slutar i Östersjön. Vi serverar enklare luncher och kompletta kvällsmenyer där vår målsättning är att använda oss utav lokala råvaror. Under hela dagen serverar vi kaffe och hembakat. Välj att sitta ute i trädgården eller i biblioteket som ligger i anknytning till matsalen.

Vi har fullständiga rättigheter.

 

Drycker

Tack vare ett samarbete med en privat importör kan vi erbjuda bra viner som är framtagna för vår meny. Det röda vinet Paso a Paso passar till exempel utmärkt till vår berömda lammstek.

Särskilt stolta är vi över att kunna presentera Ängöl i vårt ölsortiment. Ängöl är ett mikrobryggeri i Kalmar som levererar spännande öl på fat och flaska.

Vi har även ett mindre whiskysortiment med bl.a. den unika Brechin 28y.

 

Galleri Blå Porten

Galleriet startade upp 1985 och har under årens lopp representerat ett stort antal konstnärer. Galleriets utställningsyta är på ca 60 m² bestående av vita kalkstensväggar med nischer samt äldre industrifönster.

 

Boende i gårdshus.

Denna sommar har vi ett nyrenoverat gårdshus till förfogande för boende. Gårdshuset är i två plan med bäddbar soffa på nedervåningen och dubbelsäng på övervåningen. Gårdshuset ligger på innergården med nära anslutning till den övriga boendedelen där toaletter och dusch finns. Priset för övernattning är detsamma som för övrigt boende, men vi ser helst att uthyrningsperioden är under minst 3 dygn.

 

Visa på Google karta