Ekerum Resort Öland

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: GÅRDSVÄGEN 22, 387 92 Borgholm, Sverige
Telefon: 0485-800 00
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com
Ölandskrögarförening

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Bar ♦ SPA ♦ Konferens möjligheter ♦ Dusch/Bad på rummet ♦

Boendet

På Ekerum finns flera olika alternativ för er vistelse och något för alla året om.

Antingen i de rymliga lägenheterna på 55 kvm med utsikt över en av golfbanornas första hål.
Varje lägenhet består av två dubbelrum, ett badrum samt ett vardagsrum och kök med utgång till en balkong eller terrass.

Alternativt bor ni i den centralt placerade Gårdsvillan med tre dubbelrum, två badrum och ett eget stort vardagsrum samt kök.

Eller varför inte unna dig att prova på våra luxuösa sviter på upp till 85 kvadratmeter, med Kalmarsund glittrandes i västerläge?

För det givna tillfället väntar en Bröllpssvit på er med havsutsikt från sängen och dubbelbadkaret – bara att njuta…

 

Konferens

Konferera i en lugn och vacker miljö i kombination med golf eller andra aktiviteter som Öland har att erbjuda. Med stor variation i storlek på lokalerna är Ekerum även anläggningen för dig som vill arrangera mässor, visa nya produkter för kunder eller ordna årets personalfest.

 

Maten

Restaurang Öland – med kvalitet i fokus skapar restaurangchef Eric Bom och köksmästare Magnus Burhjerta med deras team en mat- och dryckesupplevelse utöver det vanliga.

I den vackra restaurangen och loungen kan ni avnjuta en vällagad lunchbuffé och a lá carté tillsammans med ett riktigt bra kvalitetsvin. Det erbjuds även en öländsk avsmakningsmeny i tornrummet med 360° fantastisk utsikt.

 

Aktiviteterna

Ekerum har mycket mer att erbjuda än golf, boende och mat. I vår relax finns utbildade spaterapeuter som garanterat får dig att koppla av och i konsthallen visas målad konst, glaskonst och skulpturer. Det finns även tre paddeltennisbanor och spår för både löpning och gång i olika längder på området.

Ekerums perfekta läge på ön, gör vistelsen också till en bra utgångspunkt för din Ölandssemester.

 

Golfen

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige och är utsedd till Sveriges bästa golfhotell två år i rad – nu är siktet inställt på att bli Skandinaviens bästa anläggning. Med två banor helt olika från varandra erbjuder vi en fantastisk golfupplevelse som passar alla.

 

Välkomna!

Visa på Google karta