Ekerum Resort Öland

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: GÅRDSVÄGEN 22, 387 92 Borgholm, Sverige
Telefon: 0485-800 00
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com
Ölandskrögarförening

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Bar ♦ SPA ♦ Konferens möjligheter ♦ Dusch/Bad på rummet ♦

Boendet

På Ekerum Resort Öland finns det hela 392 bäddar. Ni bor i våra comfort- eller premiumrum där ni kan välja att bo själva eller dela de 55 trivsamma kvadratmetrarna. Samtliga hotellägenheter har två separata sovrum och är stilfullt inredda. Ni bjuds även på en härlig utsikt över första tee på Långe Jan och Kalmarsund som breder ut sig i bakgrunden.

På anläggningen finns det även sviter och stugor i olika storlekar.

 

Konferens

Konferera i en lugn och vacker miljö i kombination med golf eller andra aktiviteter som Öland har att erbjuda. Med stor variation i storlek på lokalerna är Ekerum även anläggningen för dig som vill arrangera mässor, visa nya produkter för kunder eller ordna årets personalfest.

 

Maten

Restaurang Öland är en av regionens bästa restauranger och rankas även högt nationellt. Vi vet att smakupplevelsen är en viktig ingrediens i livet. Därför strävar vi alltid efter högsta klass på råvaror, drycker, personal och service. Vårt team på Restaurang Öland bjuder på matupplevelser utöver det vanliga.

Våren 2014 slog vi upp dörrarna för vår egen Pizzeria Öland som har blivit en succé både bland lokalbefolkningen och gäster.

 

Aktiviteterna

Ekerum är mer än bara golf. Valen är många när det kommer till de aktiviteter vi kan erbjuda våra gäster. Padel, tennis, boule löp- & mountainbikespår, fotboll, teambuilding, hinderbana, gym och spa.

 

Golfen

Ekerum Resort Öland har länge tillhört de främsta golfanläggningarna i Sverige och är utsedd till Sveriges bästa golfhotell två år i rad – nu är siktet inställt på att bli Skandinaviens bästa anläggning. Med två banor helt olika från varandra erbjuder vi en fantastisk golfupplevelse som passar alla.

 

Välkomna!

Visa på Google karta