Pensionat Grankullavik

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Grankullavägen 318, 380 75 Byxelkrok, Sverige
Telefon: 0485-240 40
Läge: Norra Öland

Internet WIFI/Hotspot ♦ Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Välkomna till oss på Pensionat Grankullavik!

Vi är ett litet familjeägt pensionat som drivs av Familjen Andersson sedan 2009. Vår vision är att rusta upp ”Panget” till vad det en gång har varit. Vi har själva inga anknytningar till Norra Öland, utan gav oss ut på öppet hav. Under våra år har vi fått berättat för oss de mest fantastiska sommarhistorier om Panget från 1930- talet och framåt. Vi blev genast inspirerade att återuppliva detta.

Så TACK alla våra underbara gäster som har delat med sig utav sina historier om när de var barn och hur en sommar på Pensionat Grankullavik kunde vara.

Vi erbjuder ER ett trevligt och välordnat boende i en naturskönmiljö. Närheten till fyren Långe Erik, vandra i Trollskogen där murgrönan växer vilt och upplev ett lugn av grönska. Neptuni åkrar som blommar med sina små lila blommor över Vikingagravarna.

 

Boendet

Vi erbjuder 2 och 4 bädds rum i pensionatet, 2 och 4 bädds Stugor samt 2 och 4 bädds stugor med privat WC, Dusch och kök.

Alla rum och stugor har tillgång till gemensamma WC, duschar och kök. Stugorna med WC, dusch och kök har dessa privat i stugan.

I samtliga priser ingår frukostbuffe, bäddad säng vid ankomst samt städning vid avresa. Önskar ni extra städning eller byte av lakan/handdukar kostar det från 50 kr.

 

Matsalen

Hit kan du medta din mat och dryck, för att avnjuta den med den underbart vackra utsikt som Pensionat Grankullvik har att erbjuda. Matsal och spelrum finns tillgänglig för dig som gäst för umgänge, spel eller varför inte stressa av med en bok?

Frukost

För alla våra boendegäster ingår Grankullaviks frukostbuffé med färskt bröd varje morgon. Frukosten öppnar 07.30 och serveras fram till 10.00.

Även du som inte bor hos oss är givetvis välkommen. För dig är kostnaden 80 kr/person.

 

Receptionen

Öppen dagligen mellan kl 9.00-12.00 samt kl 15.00-18.00.

Incheckning sker mellan kl 15.00-18.00

Utcheckning senast kl 11.00

Här finns att låna sällskapsspel, utomhusspel och fiskespö. Vill ni ha Wi-Fi säg till i receptionen.

 

Övrigt

Vi kommer även i år att ha cykeluthyrning för er som vill utforska Öland lite mer på egenhand. Dessa hyrs i receptionen.

 

 

Varmt välkomna önskar Niklas och Pauline med personal.

 

Visa på Google karta