Haga Park Camping & Stugor

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Campingvägen 2, 380 62 Mörbylånga
Telefon: 0485-360 30
Till affären: 50 m
Till stranden: 50 m
Läge: Södra Öland
Boka direkt på: Hotellet
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Tvättstuga Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Haga Park

Haga Park Camping & Stugor är en unik och komplett trestjärnig semesteranläggning belägen i en fantastisk Öländsk miljö. Närheten till havet och naturen, utbudet av aktiviteter samt södra Ölands största badstrand, gör Haga Park Camping & Stugor till en familjecamping av högsta kvalitet.

 

Boende

På Haga Park Camping & Stugor finns boende för alla typer av semester. Oavsett om ni är på resande fot och behöver tältplats för natten eller letar säsongsplats för husvagn finner ni det här.

Camping

I en vacker miljö kan Haga Park Camping erbjuda allt från mysiga tältplatser till stora rymliga husvagnsplatser. På anläggningen finns 4 campingområden som alla har sin egen karaktär. I samtliga områden finns platser av varierande storlek med såväl el som utan. Med 264 el-platser och ett hundratal utan el har ni möjligheten att skräddarsy er egen vistelse på Haga Park Camping & Stugor.

Mitt i denna lummiga miljö finns två stora servicehus innehållandes allt vad camparen behöver. Avgiftsfria duschar, kök, wc, tvättstugor och skötrum är några av de faciliteter som finns. Som familjecamping finner ni givetvis lekplatser med nyheter i nära anslutning till campingtomterna, väl synliga från servicehus.

Stugor

Stugbyns placering på Haga Park Camping innebär att det aldrig är långt till service och aktiviteter. Vare sig ni vill köpa glass i butiken, hyra cykel i receptionen eller ta ett kvällsdopp i havet finns allt inom behagligt avstånd från stugorna, utöver det tillgång till grillar i varje kvarter om 4 stugor.

Stugorna är indelade i 3 kategorier. Samtliga av dessa stugor har en mycket hög standard och är utrustade med wc, komplett kök, varmt/kallt vatten, tv samt en altan. Det som särskiljer stugorna är antalet bäddar, inbyggd dusch samt en stor utbyggd altan i söderläge. Läs mer om de olika stugalternativen på hemsidan.

Vandrarhem

På Haga Parks bästa läge, endast ett stenkast från havet, här erbjuds boende i det nybyggda vandrarhemmet.

4-bäddarsrum med och utan toalett (totalt 36 bäddar)

2 välutrustade kök med diskmaskin, kyl/frys, ugn, micro m.m.

4 duschar

Samlingsrum

Stora grönytor med trädgårdsmöbler och grillar

Barnvänligt

Gratis trådlöst Internet

Närhet till butik

Egen parkering

 

Aktiviteter

På Haga Park finns aktiviteter för vuxna och barn i alla åldrar, som minigolf, tennis, cykelbilar samt ett flertal lekplatser. För den sportige finns även Haga Park Surfcenter i nära anslutning till campingområdet. Här finns möjligheter, för såväl nybörjare som erfaren, att hyra utrustning för vind- och kitesurfing. För den som hellre avnjuter sommaren på land finns här södra Ölands största badstrand.

Tack vare Haga Park Campings unika läge är det aldrig långt till Ölands många smultronställen. Ett väl utbyggt nät av cykelvägar gör att många av Ölands sevärdheter kan upplevas på cykelsadeln.

 

Vindsurfing

Haga Park är känt som ett paradis för vindsurfing. Den fantastiska sjöbrisen och långgrunda sandbottnen lockar såväl nybörjare som proffs.

På stranden finns Ölands Windsurfingclub och Haga Park Surfcenter som drivs av familjen Södergren i samarbete med Surfers Paradise. Centret består av en välsorterad butik och testcenter med kurser för alla kunskapsnivåer.

 

Välkomna!

 

Visa på Google karta