Lundegård Camping & Stugby

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Lundegård 1, 387 96 Köpingsvik
Telefon: 0485-827 00
Till affären: 50 m
Till stranden: 50 m
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Pool ♦ Handikappsanpassat Kokmöjligheter ♦

Campingen

Vår camping erbjuder dig stor valfrihet och gott om plats, både med och utan el. Det är alltid nära till ett servicehus och de lummiga ytorna längs havet bjuder på sköna kvällar med fantastiska solnedgångar.

I våra servicehus behövs inga mynt eller polletter, allt ingår, även varmvatten och tvätt!

Lundegård är en familjecamping med gott om aktiviteter för både stora och små!

Åldersgräns 21 år (gäller ej midsommar).

 

Stugorna

Vi har självhushållstugor i fyra modeller, typ A, B, C och Delux-stugor.

Alla stugor är utrustade med kök, matplats och har fyra bäddar. Alla stugor har även en liten uteplats med trädgårdsmöbler.

Typ B har förutom detta ett badrum med dusch, toalett och tvättställ. Förutom badrum finns det även i stuga typ C ett separat sovrum med delbar dubbelsäng.

Delux-stugorna har ett allrum med välutrustat kök, badrum och två sovrum med plats för totalt 6 personer. Till stugan finns även en stor uteplats med sköna trädgårdsmöbler.

 

Servicehus

Det finns tre stycken servicehus på campingen som är utrustade med kök, matplats, disk, tvättstuga, torktumlare, skötrum, duschar och toaletter. Mitt i stugbyn finns ett fjärde servicehus som totalrenoverades till år 2011. Här finns tvättstuga, torktumlare, duschar, toaletter och även en bastu!

I våra servicehus behövs inga mynt eller polletter, allt ingår, även varmvatten, tvättmaskiner och torktumlare!

 

Restaurang

I den nya restaurangen Köksbaren kommer du i sommar ha möjlighet att äta Ála carte, pizza och fantastiska temabufféer! Barnen har en egen barnbuffé. Ät en bit mat och njut av en kall dricka på vår uteterass med utsikt över sundet och den vackra solnedgången. Vissa dagar kommer det även att vara trubadurkvällar med stämningsfull musik. Beställ hämtmat och pizza på 0485-82800.

 

Minilivs – Handlarn

Hos Handlarn kommer ni varje dag att hitta färska frallor, mejeriprodukter, glass, godis, snacks och en del campingtillbehör. Under högsäsong kommer även en enklare frukost att serveras.

 

Aktiviteter

På campingen finns det lekplatser, volleybollplaner, fotbollsplaner, hoppkudde, vedeldad bastu mm. Utöver det finns även:

BIKE PARK är en cykelpark där du får prova på din kondis och dina tricks på cykel.

GOLF ON THE ROCKS, Minigolfen på Lundegård liknar inte något annat. Äventyrsbanan slingrar sig fram bland bäckar och stenknallar i riktig ölandssten

SKRATTKAMMARÖN, Ölands första och största lekland! Här finnas rutschbana, klätterställningar, klättervägg, bana för trampbilar och mycket mer! I caféet finns servering för de som behöver fylla på med energi.

BEACHPOOLEN är vårt nya fräscha poolområde med en stor pool på 30×12,5 m och två små barnpooler. Här kan du även handla glass av en mängd olika slag och mat från vår poolsidemeny. Badkläder och en del badleksaker finns också till försäljning.

BARNKLUBBEN SOLSTRÅLARNA, se hemsida för öppettider, är gratis för incheckade gäster. Barnklubben vänder sig till barn mellan 4-12 år och utgår ifrån leklandet.

Välkomna!

Visa på Google karta