Rose´s Holiday Apartments

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Palmelundsvägen 8, 38796 Köpingsvik
Telefon: 073 - 8051613
Läge: Norra Öland
Boka direkt på: Hotellet

Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Omgivningen

Rose’s semesterboende är ett charmigt ombyggt skolhus i Löt på Ölands vackra östkust, naturnära i lugn omgivning, men ändå med kort avstånd till underhållning och stadsliv.

Från Rose´s har ni nära till fina badstränder, öppna trädgårdar, fågelliv och många andra sevärdheter.

Bara 10-15 km till Köpingsvik och Borgholm för shopping, underhållning, badstränder och sevärdheter.

Ta en cykeltur till Kårehamn med badstrand, fiskaffär och restaurang. Här kan ni njuta av solen och havet hela dagen och sedan kanske stanna kvar en stund, för lite mat och rätt ofta någon trubadur som uppträder. En genuin och skön hamnidyll på Öland.

På andra sidan gatan ligger inredningsbutiken Vic & Mic och i den gamla lanthandeln finns AKs loppis, som båda håller öppet dagligen under högsäsong.

 

Boendet

På Rose´s finns två ljusa och rymliga lägenheter för er som vill rå om er själva. De är båda modernt inredda men med bevarade originaldetaljer som trägolv, spröjsade fönster och takbjälkar. Båda lägenheter är inredda med fullt utrustade kök samt badrum med dusch. De har en egen ingång och privat uteplats eller balkong, samt tillgång till grill.

På bottenvåningen ligger en stor ljus lägenhet med två sovrum (4 sängplatser) och ett allrum/ kök i öppen planlösning, perfekt för barnfamiljen. Egen uteplats med anslutning till köket.

På hela övervåningen ligger en stor lägenhet med två sovrum (5 sängplatser) och ett allrum/ kök i öppen planlösning. I anslutning till entrén finns en balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen.

Huset är omgivet av en vacker och svalkande trädgård och ett grönsaksland där gästerna kan plocka säsongens grönsaker till maten. Stora grönytor med en fotbollsplan omtyckt av många sommargäster i Löt gör det också barnvänligt. Rose´s är ett utmärkt alternativ för flera familjer eller större sällskap som vill bo tillsammans.

Välkomna önskar Marianne och Peter!

Visa på Google karta