Stenåsa Stugor & Camping

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Stenåsa stugor & Camping, Slagersta, 386 62 Mörbylånga
Telefon: 0485-44078, 070-364 0154, 073-980 5565
Till affären: 50 m
Till stranden: 50 m
Läge: Södra Öland
Boka direkt på: Hotellet
Boka direkt via: booking.com
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Handikappsanpassat Tvättstuga Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Campingen och aktiviteterna

Stenåsa Stugor & Camping är en trestjärnig, naturskön camping mitt i världsarvet på sydöstra Öland med sandstrand mot Östersjön. Vida strandängar omger denna lugna oas med en artrik fauna inpå knutarna.

För barnen finns lekplats med gungor och rutschbana samt äventyrsgolf för hela familjen.

Besök oss gärna även under vår och höst när fågelsträcken drar längs kusten och du kan höra fågelsång i träden utanför stugan eller husvagnen. Du kan skåda fåglar i vårt fågeltorn nere på stranden eller gå en tur på Alvaret för att skåda orkidéer. Eller varför inte utgå från Stenåsa för konstrunda och skördefest.

  • Servicehus med toaletter, dusch (utan avgift), kök och tvättmaskin.
  • 80 elplatser, varav 16 är ställplatser för husbil, samt 20 platser utan el.
  • Café med enklare rätter och butik.
  • Tillgång till trådlöst internet finns att hyra via Telia.

 

Öppettider etc. 2019

Sommaren 2019 är reception, butik och café öppet varje dag under högsäsongen 10/6-11/8 kl. 08.00-21.00.

Övrig tid har vi begränsad service enligt anslag på plats.

Servicehus är öppet dygnet runt.

Campingen är öppen mellan 5/4 – 27/10. 

 

Ställplatser

På våra ställplatser står du med husbil ett dygn i taget. Du kan stå här med eller utan el men med tillgång till våra servicehus samt tillgång till toalett och dusch.

Det finns även möjlighet att stå på ställplatserna med el men utan tillgång till servicehusen. Detta har vi valt att kalla ”Quick-stop”.

En strålande utsikt över alvaret och underbara solnedgångar utlovas.

 

Stugor

Vi har 12 stugor varav 10 med egen dusch och toalett, och 2 campingstugor. Stugorna har bäddar från 2 till 6 personer. 

Stuga 6 bäddar

Stuga 10 har en yta på 36m² och ligger i anslutning till campingplatsen med egen avskild tomt. Stugan innehåller 6 stycken bäddar. Två sovrum med två bäddar i varje, samt en bäddsoffa i det stora rummet. Badrum med toalett och dusch. Kök med kyl, spis med ugn, mikrovågsugn, stort matbord med stolar, TV med DVD. En egen altan finns i västerläge. Finns även tvättmaskin i ett yttre separat utrymme.

Stugor 4-5 bäddar

Stugorna 5,6 och 8 har en yta på 24m². Stugorna har 4 bäddar (ev 5). Det finns två sovrum, ett är utrustat med en dubbelsäng, det andra har en våningssäng, med täcken och kuddar. Kök med kylskåp, spis med ugn, mikrovågsugn samt kaffebryggare. I vardagsrummet hittar du soffa med tillhörande fåtöljer, matbord med stolar, TV med DVD. Kaklad toalett med dusch. Stuga 6 är djurfri!

Parstugor 4 bäddar

Stuga 4A/4B och 7A/7B är 4 stycken stugor (parstugor) med en yta på 21 m² vardera. De är utrustade med toalett och dusch, samt fyra bäddar. Ett sovrum med två sängar samt en bäddsoffa i allrummet, matbord och stolar. Köksdel med spis med ugn, kyl, mikrovågsugn. TV med DVD samt veranda. Stuga 4B är djurfri! 

Campingstugor 4 bäddar

Stuga 1 och 9 är campingstugor med en yta på 18 m². De är utrustade med våningssängar med täcken och kuddar, matbord och stolar samt köksutrustning. TV, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och spisplattor. Stuga 9 är djurfri!

Campingstugor 2 bäddar

Stuga 2 och 3 har en yta på 22 m². De är utrustade med toa & dusch, bäddsoffa med täcken och kuddar, matbord och stolar samt köksutrustning. TV, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare och spisplattor.

Välkomna!

Visa på Google karta