Sonjas Camping och Stugor

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: John Emils gata 43, 380 74 Löttorp, Sverige
Telefon: 0485-232 12
Fax: 0485-232 55
Till affären: 50 m
Till stranden: 50 m
Läge: Norra Öland
Camping Öland SCR svensk camping

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Pool ♦ Konferens möjligheter ♦ Husdjur tillåtna ♦ Tvättstuga Dusch/Bad på rummet ♦ Kokmöjligheter ♦

Campingen

På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder. Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor, den lugna och sköna femstjärniga familjecampingen som har något för de flesta, gammal som ung.

Campingområdet består av stora fina gräsytor med lummiga avgränsningar. I anslutning till receptionen finner du en restaurang med pizzeria, gatukök och café. Här finns också minilivs och ett poolområde med två pooler, varav en är en liten babypool.

På området finns tre serviceanläggningar. I centrumanläggningen hittar ni bl.a. barnens eget servicerum, med duschar och små bilbadkar som är anpassade efter barnens krav och önskemål. Här duschar barn under 10 år gratis. Här hittar ni också tvättstuga, gästkök, samlingsrum med tv och lekrum. Diskmöjlighet, toaletter och duschar finns vid samtliga serviceanläggningar. Vi har dessutom 6 familjerum med dusch och toalett, varav ett är handikappanpassat.

Vi har också tänkt på våra små fyrfota vänner och har därför gjort en hunddusch.

 

Stugor

Vi har stugor i olika prislägen för mellan 2 – 12 personer.

Samtliga stugor är rökfria, några är dessutom djurfria.

 

Konferens

Villa Skarpåker – boendet som har det ”lilla extra”

Perfekt för minikonferens, kick-off, planeringsmöte, personal- eller födelsedagsfest. Det stora välutrustade köket erbjuder goda möjligheter till matlagning, vill man hellre anlita cateringfirma kan vi hjälpa till att ordna det.

Villa Skarpåker är en ”året-runt-villa” om 180 kvm som har ”det lilla extra”, villan med dess stora tillhörande trädgård är belägen 300 m norr om campingen i ett öppet landskap. Cirka 1000 m till havet. Hela villan har hög standard och genomgående trägolv och klinkers med golvvärme.

 

Bad

Här finns Ölands finaste sandstrand, mycket barnvänlig med härlig långgrund sandstrand.

På området finns två pooler, varav den ena är en babypool – båda sköna att svalka sig i under

den öländska hettan.

 

Aktiviteter

På Sonjas Camping och Stugor kan man få en aktiv semester om man vill. Havsbad, promenader och cykelturer i den vackra naturen lockar förstås. Men vill man göra något utöver det finns många alternativ, både för stora och små

Här finns både stora och små lekparker, hoppkuddar, minigolf, tennisbana och boulebana. Två gånger i veckan arrangeras tipspromenad i vårt närområde. Under högsäsong har vi lekledare som dagligen ordnar aktiviteter för barn, exempel kan vara sagoläsning, säckhoppning, kubbturnering eller sandslottstävling på stranden, veckoprogram anslås på våra anslagstavlor.

Vid poolen har vi grillafton med trubadurunderhållning 1-2 gånger i veckan, karaoke, året som har gått hade vi allsång vid poolen som var uppskattat och satsar på även till 2012

Vill man hyra cykel finns även här alternativ. Välj mellan vanlig cykel eller cykelbilar för mellan 1–5 personer. Cykelbilarna får enbart framföras i vårt närområde, ej på större trafikerad väg.

Vill man inte cykla så prova vår mycket omtyckta promenad / motionsslinga längd 2 km, 2,7 km eller 4,1 km. I år skall gästerna kunna få prova på lite linedance.

 

Maten

Den mysiga restaurangen/caféet på campingen kan erbjuda god öländsk husmanskost,

pizza, gatukök och har fullständiga rättigheter. Vid poolen har vi grillafton med trubadurunderhållning

 

Butik, Reception

På campingen finns en modern välsorterad butik med nybakat färskt bröd varje morgon. I receptionen erbjuds även turistinformation och här finns sittplatser för

att kunna ta sig en kopp kaffe eller bara vila och läsa broschyrer. Här finns ett litet bibliotek där man kan låna en bok och läsa under semestern.

 

Visa på Google karta