Strand Hotell

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Villagatan 4, 387 88 Borgholm, Sverige
Telefon: 0485-888 88
Fax: 0485-888 99
Hemsida: Strand Hotell
Till stranden: 50 m
Läge: Mellersta Öland
Boka direkt på: Hotellet
Ölandskrögarförening

Internet WIFI/Hotspot ♦ Restaurang ♦ Bar ♦ Gym SPA ♦ Pool ♦ Konferens möjligheter ♦ Handikappsanpassat Dusch/Bad på rummet ♦

Hotellet

Här hittar ni allt som gör konferensen och semestern lyckad! Den goda maten, den unika naturen och härliga läget endast ett stenkast från strandkanten skänker inspiration, avkoppling och eftertanke!

Sommartid är vi en nöjesmetropol med omtyckt restaurang, gästhamn, pianobar, liveband och kända artister på scen! Flera populära barer och en av sommarens tyngsta nattklubbar gör att vi kan garantera er långa, heta sommarnätter.

 

Boendet

Strand Borgholm har allt från enkelrum till flerbäddsrum med skön utsikt över Borgholm eller Kalmarsund, varför inte slå till med en panoramasvit med havsutsikt, egen bastu och bubbelbadkar!

Vi har anpassat oss efter våra gästers behov och önskemål och kan därför erbjuda speciella allergirum, hundrum och rum med extra lång säng. Behöver ni en spjälsäng till familjens minsta, finns självklart även detta (vid hundrum och spjälsäng tillkommer en kostnad). Glöm ej att boka detta i förväg! Alla våra rum har t ex tv, fön och cashbox för förvaring av värdesaker

Hotellet har

350 bäddar fördelat på: 12 enkelrum, 90 dubbelrum och 21 sviter. WC, bad/dusch, hårfön, radio, TV och trådlöst internet.

 

Maten

Välkomna till Strand Hotell och njut av den öländska maten. Vår Köksmästare skapar internationella rätter med öländsk karaktär. Sin gedigna bakgrund i restaurangvärlden ligger till grund för hans varierande och fantastiska uppfinningsrikedom! Njut av detta samtidigt som ni med välbehag kan njuta av solnedgången över Kalmarsund!

I Docksidebaren kan du ta en drink, kanske kaffe och avec eller bara titta in på ett glas vin. Docksidebaren är den perfekta mötesplatsen i marin miljö med skön musik, inspirerad. Njut av solnedgången över Kalmarsund och båtarna i vår gästhamn.

Se: ÄTA/Restauranger och Pub & Bar

 

Relaxavdelning

Som gäst på hotellet kan du kostnadsfritt nyttja relaxavdelning med bubbelpool, träningsmöjligheter, bastu och 25- meters bassäng.
Självklart är relaxavdelning även öppen för dig som inte bor hotellet.
Välkommen ner och unna dig en skön stund!

 

Konferenser och grupper

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats!

Här ordnas allt från mindre enklare möten och konferenser till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vår kapacitet: 7 konferenslokaler, 10 grupprum, 300 parkett/biosittning i största lokalen

 

Gästhamnen

Strand Hotell äger och driver även en av Sveriges största gästhamnar! Här finns 150 platser med hamnservice under högsäsongsmånaderna. Se mer under Gästhamnar.

 

Aktiviteterna

Beach och Pool.

På Strand Hotell har vi vår egen sandstrand alldeles intill hotellet.

Precis bakom stranden ställer vi upp solsängar till våra hotellgäster som självklart är fria att använda. Vill Ni hellre bada inomhus har vi även en 25-meters inomhusbassäng i direkt anslutning till vår terrass.

 

After Beach och nattklubb

Nästan alla veckans dagar under sommaren är det någon form av underhållning från scenen, after beach med eliten av Sveriges coverband, artistuppträdande på scen och nattklubb, ofta med 2 dansgolv.

 

Visa på Google karta