Kårehamns fisk & havskök

  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
  • Visit Öland
Adress: Kårehamnsvägen 81, 387 96 Köpingsvik, Sverige
Telefon: 0485 - 66 55 17
E-post: isaksson_tomas@telia.com
Hemsida: Kårehamns fisk & havskök
Läge: Norra Öland
Regional matkultur
Ölandskrögarförening
FavoriteLoadingAdd to My Map

-Sprit/vin/öl -Catering
Visa på Google karta

Allt vad havet erbjuder!

Fisk På Alvar

I pittoreska fiskebyn Kårehamn, på Norra Ölands ostkust, där det vidsträckta Alvaret möter Östersjön, finner du vår välsorterade fiskaffär.

Här dignar isbädden av havets läckerheter, färskt från havet eller omsorgsfullt tillrett i vårt Havskök. Du kan avnjuta delikatesserna direkt hos oss på kajen ackompanjerat av fiskmåsarnas skrin och havets stilla hymn eller ta med dig och laga själv hemma. Väljer du att stanna och äta hos oss har vi passande drycker att njuta till.

 

Köp något från fiskdisken och låna våra grillplatser ute på piren

Vi har servering direkt på kajen, fulla rättigheter och en meny med härliga smörgåsar, pajer, rökt fisk och skaldjur, bara för att nämna några exempel. Vi lagar också färdig och förberedd mat att ta med. Färsk fisk är underbart att grilla! Köp något från fiskdisken och låna våra grillplatser ute på piren.

 

Trubadurkväll

På sommaren sjuder Öland av liv och i Kårehamn har vi öppet varje dag hela sommaren ända till kvällen. Varje vecka händer det något extra, som till exempel levande musik och skaldjursfrossa i kvällningen, kall öl eller ett svalkande glas vitt vin därtill. Då lever hela byn upp och hamnen fylls av liv och rörelse

 

Catering – havets frukter blir alltid succé.

Planerar du festligheter, särskilda arrangemang eller konferens? Kontakta oss gärna så hjälper vi till med det viktigaste av allt – maten! Oavsett om du önskar buffé eller färdiga tallrikar så har vi gott om idéer och förslag. Skaldjursfrossa, silltallrik, rökta delikatesser, smörgåsbord, – med havets frukter blir det alltid succé! Om du är intresserad av ett helhetsarrangemang med bjudning i Kårehamns fiskhamn så kan vi, beroende på säsong, vara behjälpliga med även det.

 

Låt även Ögat fröjdas

I det gamla båthuset mitt emot Kårehamns Fiskaffär finner du lokal konst till beskådning och försäljning. Kom in och titta – det kostar ingenting! Det är en härlig känsla att strosa runt i den anrika sjöbodsmiljön och låta ögat fröjdas. Fastnar du för något är oftast någon av konstnärerna själv där och kan svara på frågor om sitt arbete.

 

Fiskbutiken

Kårehamns Fiskaffär

Tel butik 0485- 665517

 

Välkomna önskar Tomas och Eva