Ann-Charlotte-Garhammar-Guide-Öland

Utmed Ölands kust, ner i stenbrott och runt till smultronställen med bil eller buss, bestäm du – jag följer gärna med och guidar på dina äventyr! Fasta och skräddarsydda vandringar med A-C.


Läge: Norra Öland

blå-jungfrun-Öland

Besök mytomspunna och mystiska Blå Jungfrun. Denna fantastiska ö är belägen mellan Byxelkrok på Öland och Oskarshamn på fastlandet.


Läge: Norra Öland

Fly-trout-Öland

Upplev Ölands unika natur och fiske, med våra guid-paket, en dags så väl som flerdagars, inklusive boende och mat, eller bara guidning. Vi anpassar vår guidning till era behov för bästa upplevelsen.
Fly Trout, en helt igenom Öländsk upplevelse!


Läge: Södra Öland

naturum-presentation

I samarbete med Sveriges Ornitologiska Förening (Ottenby fågelstation) har här skapats en unik utställning om fåglar och natur på Öland.


Läge: Södra Öland

Ölands-fiske-&-turistservice , Öland

Det lilla företaget med 20 års erfarenhet av fiskeguidningar såväl som naturguidningar. Färdiga program så väl som skräddarsydda, för enskilda och grupper. Ölands enda sportfiskebutik där man även säljer lokala handbundna flugor.


Läge: Norra Öland

ölandsnatur

Guidningar till fots, cykel och buss i det Öländska kulturlandskapet. Fasta schemalagda Guidningar och även anpassade till olika gruppers önskemål.


Läge: Södra Öland

ottenby-fågelstation-presentation

Ottenby, Sveriges mest berömda fågellokal, kanske inte ett museum i sig själv, men tillsammans med Naturum så bildar de ett av Sveriges absolut viktigaste och mest besökta fågelcentra. Naturum har museet, fågelstationen forskningen.


Läge: Södra Öland

segerstad-fyr

Fyren från1883 är alltjämt i drift, här ordnas guidningar för grupper och enskilda efter egna önskemål och förutsättningar. På fyren finns även rum och lägenhet att hyra.


Läge: Södra Öland

Svalgården, Guidning Öland

Svalgården i en Öländsk radby mitt i det spännande världsarvets lantliga miljö, med B&B, Guidningar och Kurser. På Svalgården hittar ni guidningar och kurser för alla åldrar och nivåer.


Läge: Södra Öland